استقلال رکورد فرهاد مجیدی را به باد داد!
به گزارش وبلاگ هوانورد، خبرنگاران: هفته نخست رقابت های لیگ برتر ایران برای استقلال، مدافع عنوان قهرمانی، خوب آغاز نشد. آن ها که فصل پیش با فرهاد مجیدی، در طول فصل، بدون باخت مانده بودند در اولین بازی برابر سپاهان، آنهم درشرایطی که میزبان بودند، با نتیجه دو بر صفر شکست خوردند.

به گزارش وبلاگ هوانورد، قهرمانی فصل گذشته استقلال، با ثبت یک رکورد بی سابقه در تاریخ لیگ برتر همراه بود، چون آن ها به اولین تیمی تبدیل شدند که بدون شکست در لیگ برتر ایران قهرمان شدند. در واقع آخرین باخت استقلال به هفته پایانی 2 فصل پیش برمی گشت که این تیم 2 بر یک مغلوب همین تیم سپاهان شد. از آن مسابقه استقلال 30 بازی بود که در لیگ شکست نداشت.
حالا با اتکا به همین مورد، معین است که میراث نباختن های فرهاد مجیدی که در استقلال ماندگار شده بود از بین رفته است. گو اینکه ریکاردو سا پینتو تازه اولین بازی رسمی اش با استقلال را تجریه کرد و نمی گردد به او و یا سبک بازی استقلال از همین حالا خرده گرفت. آبی پوشان تهرانی امیدوارند در ادامه راستا به روز های خوب فصل پیش برگشته و دوباره برای کسب عنوان قهرمانی کوشش نمایند.
منبع: فرارو