بارقه های خدا؛ جستاری در خداشناسی از منظر علوم مختلف

به گزارش وبلاگ هوانورد ، آفرینش بر اساس نظم و آگاهی پایدار است و در دستگاه خلقت، هر پدیده ای جای خاصی دارد و کار ویژه ای انجام می دهد. کرات آسمانی در مدار معینی حرکت می نمایند، فصول سال و گذشت شب و روز نظم خاصی دارد و خلقت اشیا از مقدار، حد و مقدار خاصی برخوردار است.

بارقه های خدا؛ جستاری در خداشناسی از منظر علوم مختلف

دنیا بر اساس ریاضیات بنا شده و خود ریاضیات بر اساس نظم در آفرینش بنا نهاده شده است، از کوچک ترین ذره که سلول و اتم است تا بزرگ ترین که کهکشان ها و دنیا های موازی است، بر نظم دنیا گواهی می دهند.

در سال های آینده آگاهی های نوینی وارد دنیا بشری شده است؛ آگاهی های جدیدی که تنها می توان آن را متعالی و معنوی خواند.

می بینیم که اکتشافات فضایی و پیشرفت علم و تکنولوژی، مباحث و نظرات دانشمندان دنیا برای کشف وجود قوانین در دنیا که زمین نیز جزو آن است، همه انسان ها بویژه دانشمندان را به فکر فرو می برد که نیرو یا خالقی باید باشد که دنیا با چنین نظم دقیقی در حرکت است.

کتاب بارقه های خدا توجه می دهد که با اینکه شناخت خدا امکان پذیر نیست؛ ولی می توانیم با شناخت خود و دنیای که در آن هستیم، به وجود خدا پی ببریم. میلی در انسان نهفته است که همیشه او را به سوی کمال می کشاند و این موضوع موجب شده است که او به جست وجوی کمال در درون و بیرون خود پیوسته بکوشد.

کتاب بارقه های خدا آثار، نظریات و تجارب متعددی از نویسندگان، پژوهشگران، اخترشناسان و دانشمندان برجسته دنیا را کنار هم آورده است.

کتاب چهار فصل دارد که فصل اول به آشنایی با پرستش ادیان ابتدایی، عقاید هند، کنفوسیوس، بودا، تائو تا زردشت، عقاید مکنونه، اسرار خلقت، اثبات وجود خدا، نظریه آگوستینوس تا اسپینوزا و کمال انسان می پردازد.

فصل دوم به شناخت عرفان، آشنایی با قوانین هستی یا اصول هرمتیک و اسرار مکنونه، مراتب سیر و سلوک، تجربه کشف و شهود، وحدت وجود، حب و غرض الهی از زبان عارفان، سیری در زندگی بایزید بسطامی، خرقانی و حلاج و بینش های عارفانه عین القضات همدانی اختصاص دارد.

فصل سوم به آنالیز آفرینش دنیا با تعقل یا تصادف، بیگ بنگ یا انفجار تا سیاه چاله های هاوکینگ، وجود آگاهی در کیهان، آشنایی با هولوگرافیک و تاثیر آن بر توانایی فراطبیعی فکر و جسم، دنیا های موازی، دریای زنده الکترون و تجربه پس از مرگ می پردازد و نویسنده در فصل چهارم به بحث درباره عشق و بارقه های خدا و مراتب عشق به خدا در انسان در کنار توصیف نور عشق از دیدگاه دانشمندان پرداخته است.

بعلاوه در این کتاب برای شناخت خدا، رشته های ادیان، عرفان، طبیعت گرایی، روان شناسی، کیهان شناسی، فیزیک، متافیزیک، آفرینش زمین و تاثیر وجود انسان در این دریای انرژی دنیا به صورت میان رشته ای در کنار هم قرار گرفته اند که نشان دهنده وحدتی است که بین انسان، دنیا و خدا وجود دارد.

وجود خالق قادر و عالم مطلق از بدیهیات است، از این رو هر نظریه به ظاهر علمی که با آن ناسازگار باشد، به طور قطع نادرست و با نقدهای جدی روبه روست.

ما جزئی از دنیایم و آگاهی های نوینی وارد دنیا بشری شده که تنها می توان آن را متعالی و معنوی خواند. با خواندن کتاب بارقه های خدا مخاطب سیری در آگاهی های درون و بیرون تا کهکشان ها دارد که سیر در خدا و رسیدن به نور است.

ما به دنیا می آییم تا بتوانیم جایگاه انسانیت را کشف کنیم و به درجات بالای روحی و انسانی برسیم؛ وگرنه ماندن در این زمین خاکی برای انسانی که اشرف مخلوقات است، زیبنده نیست.

کتاب بارقه های خدا نوشته سیده زهرا علویان اخیرا در 172 صفحه و بهای 70 هزار تومان به وسیله انتشارات شاپرک سرخ عرضه شده است.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "بارقه های خدا؛ جستاری در خداشناسی از منظر علوم مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بارقه های خدا؛ جستاری در خداشناسی از منظر علوم مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید