شناسایی 80 نقطه حادثه خیز سیلابی در استان کرمانشاه

به گزارش وبلاگ هوانورد، معاون بهره برداری آب منطقه ای استان کرمانشاه از شناسایی 80 نقطه حادثه خیز سیلابی در استان اطلاع داد و گفت : تمهیدات لازم برای برطرف خطر در این منطقه ها در نظر گرفته شده است.

شناسایی 80 نقطه حادثه خیز سیلابی در استان کرمانشاه

به گزارش گروه استان های وبلاگ هوانورد از کرمانشاه، مرادی معاون بهره برداری آب منطقه ای استان کرمانشاه گفت : لایروبی معبر رودخانه هایی که در منطقه ها شهری قرار دارند در حال اجرا است تا از بروز سیلاب در این منطقه ها جلوگیری گردد.

او گفت : در مجموع هزار و 770 کیلومتر رودخانه در استان کرمانشاه قرار گرفته است که از این مقدار 165 کیلومتر آن در داخل شهر ها قرار گرفته است.

معاون بهره برداری آب منطقه ای استان اضافه نمود: سال جاری به علت خشکسالی که اتفاق افتاده زمین سفت و محکم شده است و همین مسئله باعث می گردد تا بارش ها دیرتر جذب شوند به طوریکه یک ساعت بارش تند می تواند منجر به وقوع سیلاب و خسارت گردد.

مرادی اضافه نمود: در حال حاضر لایروبی رودخانه ها در شهرستان های اسلام آبادغرب، هرسین، روانسر، جوانرود، کرمانشاه، صحنه، سنقر، سرپل ذهاب و قصرشیرین برای جلوگیری از وقوع سیلاب در دست اقدام است .

د

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "شناسایی 80 نقطه حادثه خیز سیلابی در استان کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی 80 نقطه حادثه خیز سیلابی در استان کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید