کرونا جان 10 تن از پرسنل بهزیستی را گرفت، شروع واکسیناسیون پرسنل به زودی
به گزارش وبلاگ هوانورد، مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به آمارهای سامانه فرزندخواندگی و فرزندان واگذار شده به خانواده های متقاضی، آخرین شرایط واکسیناسیون مراکز نگهداری معتادان و سالمندان، مددجویان مدال آور در پارالمپیک و بعلاوه مستمریهای پرداختی را تشریح کرد.
به گزارش وبلاگ هوانورد، امین شاهرخی در نشستی خبری به ارائه اقدامات بهزیستی پرداخت و با اشاره به شهدای مدافع سلامت طی یک و نیم سال گذشته که جانفشانی کردند و جان خود را در راه زنده نگهداشتن نفوس این مملکت از دست دادند و بعلاوه درگذشتگان از جمع خانواده بهزیستی استان تهران اعلام کرد: طبق آمار اداره کارگزینی استان تهران، طی یک سال و نیم گذشته حدود 10 نفر از عزیزانمان را در ایام شیوع بیماری کرونا از دست دادیم. همکاران بهزیستی استان تهران ایثارگری کردند و در عین اینکه واکسن برای مددجویان تهیه و تزریق کردند، خودشان در خط مقدم بودند و تا این لحظه بسیاری از این عزیزان پیروز نشدند که واکسن بزنند و می توان گفت آنها هم سطح و صندلی شان هم تراز با شهدای مدافع سلامت است که در بیمارستان ها خدمت کردند و جان عزیزشان را از دست دادند.
وی در ادامه با اشاره به مسابقات پارالمپیک و با بیان اینکه از جمع خانواده بهزیستی اکنون حدود 70 نفر در مسابقات پارالمپیک حضور دارند که 11 نفر از آنها از جمع خانواده بهزیستی استان تهران هستند، گفت: در ابتدای مسابقات و قبل از اعزام آنها به مسابقات پارالمپیک، دکتر قبادی دانا- ریاست سازمان بهزیستی دیداری داشتند و هدایایی را به افرادی که در مسابقات حاضر هستند، تقدیم کردند. این هدیه 25 میلیون تومان بود که به این افراد داده شد و آنها راهی مسابقات شدند.
به گفته شاهرخی، تا به امروز از جمع پنج مدال طلا و چهار مدال نقره ای که گرفته شده است، سه نفر از جمع بهزیستی استان تهران بودند؛ مدال طلای جودو به وحید نوری، مدال طلای وزنه برداری به روح الله رستمی و مدال نقره وزنه برداری به حامد سهیلی پور تعلق گرفته است.
افتتاح 2500 مرکز مثبت زندگی
مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه با اشاره به فعالیت مراکز مثبت زندگی، یادآور شد: طی یک سال گذشته، باتوجه به شیوع بیماری کرونا همکاران علی رغم فشارهای کاری پیش آمده و مسائل مالی که در جامعه حاکم شد، توانستند امتحان خوبی پس بدهند؛ در اسفندماه شاهد افتتاح 2500 مرکز مثبت زندگی در سطح کشور شدیم که 200 مرکز مربوط به استان تهران بود.
وی گفت: مراکز مثبت زندگی یکی از تکالیفی بود که مجلس بر عهده سازمان های دولتی به جهت کاهش تصدی گری، سبک سازی کار و روان سازی ارائه خدمت به مددجویان جامعه هدف بهزیستی گذاشته است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با همتی که ریاست سازمان بعد از ورود به سازمان انجام دادند و دغدغه ای که نسبت به انجام خدمات و تسهیل امور مددجویان سازمان بهزیستی داشتند و به جهت اینکه به طور مرتب در مراکز معلولان حضور پیدا می کردند، متوجه شدند که باید مراکزی باشد که بتواند به راحتی کار آنها را انجام دهد، گفت: به همین جهت جلسات مکرر چندین ساعته و نشست های تخصصی برگزار گردید و ما پیروز شدیم در اسفندماه سال گذشته مراکز مثبت زندگی را ذیل مجموعه سازمان بهزیستی راه اندازی کنیم.
شاهرخی با بیان اینکه این مراکز با 22 خدمت کار خود را شروع کردند، اظهار کرد: این موضوع یکی از برترین و شاخص ترین عملنمودهای خوب ریاست سازمان است تا مددجویی که دچار محدودیت حرکتی است به راحتی به یکی از این مراکزی که در نزدیکی منزل است مراجعه کند. این مراکز پهنه بندی شده و براساس نقشه جغرافی پراکندگی مددجویان در سطح شهر مستقر هستند به این معنی که هر 500 مددجویی که در یک محدوده مستقر هستند، آن مراکز به 500 مددجوی مستقر در آن پهنه که در محدوده شهری واقع شدند، خدمت می دهد.
اندازه مستمری پرداختی به مددجویان
وی یکی دیگر از شاخص ترین عملنمودهای سازمان بهزیستی که از ابتدای تشکیل تا به امروز اجرا شده را افزایش مستمری براساس دستورالعمل مجلس شورای اسلامی اسم کرد و گفت: مستمری طبق قوانین مجلس شورای اسلامی باید 20 درصد حداقل حقوق باشد.
شاهرخی گفت: باتوجه به پیگیری های مستمر ریاست سازمان برای اولین بار پیروز شدیم به نقطه هدف پرداخت مستمری مددجویان خود در سازمان بهزیستی برسیم؛ یعنی 20 درصد حداقل حقوق پایه که محقق شد و ما شاهدیم که مستمری که سال گذشته به طور مثال 170 هزارتومان بود با افزایش 2.7 برابری به مبلغ 350 هزار تومان برای یک معلول در خانواده برسانیم که این همان هدفی است که مجلس شورای اسلامی برای ما مشخص نموده بود. بعلاوه مستمری دو نفره 500 هزارتومان و مستمری خانواده سه معلول 700 هزارتومان است.
واگذاری 316 فرزند به خانواده های متقاضی فرزند خواندگی
مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه به آمارهای سامانه فرزندخواندگی در سال 99 اشاره نمود و گفت: در سال 1399 پیروز شدیم 316 فرزند خود را به خانواده ها واگذار کنیم.
وی درخصوص اندازه فرزندخواندگی در پنج ماهه سال 1400 اضافه کرد: در پنج ماهه سال 1400، 99 کودک به خانواده ها واگذار شده است.
کرونا جان 10 تن از پرسنل بهزیستی تهران را گرفت
شروع واکسیناسیون معتادان مقیم مراکز نگهداری و پرسنل بهزیستی؛ به زودی
در سطح بهزیستی استان تهران پیروز شدیم مراکز سالمندی و مراکز نگهداری معلولان را هم در مقابل بیماری کرونا واکسینه کنیم؛ به این معنی که هم مددجویان و هم پرسنل مراکز نگهداری معلولان را در این زمینه واکسینه کنیم.
وی اضافه کرد: با نامه نگاری هایی که اجرا شده واکسیناسیون مراکز نگهداری معتادان را طی چند روز آینده شروع می کنیم. در کنار آن با نامه نگاری هایی که اجرا شده واکسیناسیون پرسنل بهزیستی هم به زودی انجام می گردد.
هیچ دارویی برای ترک اعتیاد معتادان در مراکز پرهیزمدار ارائه نمی گردد
شاهرخی درخصوص راه اندازی مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد گفت: باتوجه به مسائلی که در زمینه ترک اعتیاد وجود داشت و ما مشاهده می کردیم که 95 درصد از افراد در مراکز ماده 15 و ماده 16 که از این مراکز ترخیص می شدند مجددا به چرخه اعتیاد برمی گشتند، ریاست سازمان با نشست های تخصصی که با صاحبان اندیشه و فکر در حوزه اعتیاد برگزار کردند، مجموعا به مراکز پرهیزمدار رسیدیم؛ یعنی برای ترک اعتیاد از دارویی به نام متادون استفاده نکنیم، لذا مراکزی در بهمن ماه سال گذشته به نام مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد راه اندازی کردند که این مراکز پرهیزمدار است و هیچ دارویی برای ترک اعتیاد در این مراکز استفاده نمی کنیم و این یکی از خصوصیات خوب آن است.
وی دومین شاخص مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد را حرفه آموزی و اشتغال اسم کرد: یکی از معضلاتی که در افراد معتاد وجود دارد این است که این افراد به حرفه و شغلی مشغول نیستند و آموزشی در رابطه با حرفه آموزی برایشان انجام نشده است.
وی این را هم گفت که در این مرکز از متخصصین روانشناس، روانپزشک و مددکاران اجتماعی استفاده می کنیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا